Sporter

Als sporter leer je al vroeg hoe belangrijk het team is. En terecht! Maar als het er echt op aankomt, sta je er alleen voor. En welk team steunt jou dan? De sportadvocaat!  Aan je zijde bij alle zakelijke beslissingen: contracten, arbitrage, onderhandelingen, portret- en imagerecht. En uiteraard ook bij  alle andere juridische (privé) problemen. De sportadvocaat heeft altijd uitsluitend jouw belang voor ogen. Advocaten mogen namelijk niet de belangen van twee partijen behartigen wanneer deze tegenstrijdig (zouden kunnen) zijn.

Vertrouwen

Bij zakelijke beslissingen heb je graag iemand aan je zijde die met je meedenkt en die je kunt vertrouwen. Met de juiste juridische kennis in huis. Net als een ‘gewone’ werknemer, kun je als sporter namelijk ook te maken krijgen met situaties waarin je juridische ondersteuning goed kunt gebruiken. Als sportadvocaat weten wij precies welke wetten en regels van toepassing zijn, zodat wij jouw belang veilig kunnen stellen.

Deskundigheid op meerdere rechtsgebieden

Ook wanneer je te maken krijgt met andere juridische vraagstukken, kunnen we jou vertegenwoordigen. Denk bijvoorbeeld aan: kwesties met je contract, juridische problemen in de persoonlijke sfeer of een geschil met Justitie.

Niet iedere vraag beantwoorden wij met een factuur!

Wij spreken graag per opdracht een tarief met je af. Maar heb je vragen tussendoor of wil je een kort, eenvoudig advies, dan zullen wij je geen factuur sturen. Daar helpen wij je graag mee.

Contact

Frederik Hendriklaan 59A

2582 BT Den Haag

Over ons

De sportadvocaat is een initiatief van Zwan Advocaten. Passie voor ons vak, passie voor sport en een goede kennis van de markt is wat ons als sportadvocaten onderscheidend maakt.