Voor Wie?

Voor de sportorganisatie

Sport is passie. Passie voor de sport zelf, maar ook voor de club. Toch is de sportwereld in sneltreinvaart aan het professionaliseren en ‘verharden’ en gaat het inmiddels om meer dan passie. Sponsorcontracten, arbeidscontracten, aansprakelijkheid, tuchtzaken en bijvoorbeeld doping zijn serieuze zaken geworden waar eigenlijk geen enkele club meer omheen kan. Geld speelt daarbij een belangrijke rol, maar ook belangen. Bijvoorbeeld het belang van de sponsor tegenover het belang van de club.

Lees meer: voor de sportorganisatie

Voor de sporter

Als sporter leer je al vroeg hoe belangrijk het team is. En terecht! Maar als het er echt op aankomt, sta je er alleen voor. En welk team steunt jou dan? De sportadvocaat!  Aan je zijde bij alle zakelijke beslissingen: contracten, arbitrage, onderhandelingen, portret- en imagerecht. En uiteraard ook bij  alle andere juridische (privé) problemen. De sportadvocaat heeft altijd uitsluitend jouw belang voor ogen. Advocaten mogen namelijk niet de belangen van twee partijen behartigen wanneer deze tegenstrijdig (zouden kunnen) zijn.

Lees meer: Voor de sporter

Contact

Dr. Lelykade 12 B

2583 CM Den Haag

Over ons

De sportadvocaat is een initiatief van Van der Zwan Advocaten. Passie voor ons vak, passie voor sport en een goede kennis van de markt is wat ons als sportadvocaten onderscheidend maakt.