Onze tarieven

Momenteel ligt ons uurtarief tussen de € 125,- en € 180,- per uur exclusief BTW. De hoogte van het uurtarief kan afhankelijk zijn van het (financiële) belang van de zaak. Naast dit uurtarief wordt voor de kantoorkosten een vaste opslag gerekend van 5% en worden de daadwerkelijk gemaakte (eventuele) verschotten doorberekend. Voorbeelden hiervan zijn: de griffierechten, de deurwaarderskosten en de kosten van uittreksels GBA.

U kunt  altijd vrijblijvend een oriënterend gesprek aanvragen!

Van Der Zwan Advocaten biedt u de mogelijkheid om een vrijblijvend, oriënterend gesprek met één van onze advocaten van een half uur te hebben. Na het verstrijken van dit half uur gelden de normale tarieven.

Rechtsbijstandverzekering

Indien u een rechtsbijstandverzekering heeft, is het verstandig eerst te informeren bij uw rechtsbijstandverzekeraar of de door u gemaakte kosten zullen worden vergoed.

Gefinancierde rechtsbijstand voor on- en minvermogenden

Als u geen advocaat kunt betalen, bijvoorbeeld omdat u een laag inkomen en weinig spaargeld heeft, dan kunt u gebruik maken van de Wet op de rechtsbijstand. Deze wet regelt dat mensen die geen advocaat kunnen betalen een deel van de kosten vergoed kunnen krijgen. Dit heet een toevoeging. U betaalt dan een eigen bijdrage, waarvan de hoogte afhankelijk is van uw inkomen. Wanneer u een toevoeging krijgt, betaalt de Raad een groot gedeelte van de kosten van de mediator of advocaat. Wilt u meer weten over de voorwaarden voor gefinancierde rechtsbijstand en de hoogte van uw eigen bijdrage? Kijk dan ook eens op de website van de Raad voor Rechtsbijstand of neem contact met ons op!

Contact

Frederik Hendriklaan 59A

2582 BT Den Haag

Over ons

De sportadvocaat is een initiatief van Zwan Advocaten. Passie voor ons vak, passie voor sport en een goede kennis van de markt is wat ons als sportadvocaten onderscheidend maakt.